Kermis park Hilaria

Van 4 tot en met 13 augustus wordt de Kennedylaan in Eindhoven omgetoverd tot een tijdelijk attractiepark, Park Hilaria. Naast meer dan negentig spectaculaire en nostalgische speellocaties zijn er gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomerentertainment van topklasse voor alle leeftijden.

Entree en openingstijden

Toegang tot het park is gratis! Wij staan ​​open voor:

Vrijdag 4 augustus en zaterdag 5 augustus 14.00 – 12.30 uur
Zondag 6 t/m donderdag 10 augustus 14.00 uur tot middernacht
Vrijdag 11 augustus en zaterdag 12 augustus 14.00-00.30 uur
Zondag 13 augustus 14.00-24.00 uur

Maandag 7 augustus is Park HILARIA gesloten van 14:00 uur tot 16:00 uur

pin
De dichtstbijzijnde geldautomaat bevindt zich op het Centraal Station.

Parkeren kermis Eindhoven

Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Volg de borden Eindhoven centrum en volg daarna de borden TU/e. De dagelijkse toeslag is EUR 7,50.

Fysieke beperkingen
Hilaria Park is toegankelijk voor gehandicapten. De centrale en laterale reserves van Kennedyland zijn echter relatief groot en een aanzienlijk deel van de centrale reserve is grasland. Op elke locatie zijn hellingbanen aanwezig en op de spoedeisende hulp zijn toiletten voor gehandicapten aanwezig. De Rachelsmolen beschikt over invalidenparkeerplaatsen. Mensen met een gehandicaptenparkeerkaart kunnen parkeren bij Fontys stations. De parking is bereikbaar vanaf de Montgomerylaan via de Rachelsmolen.

Openbaar vervoer
Park Hilaria is goed bereikbaar per trein en bus. De locatie ligt op slechts een korte loopafstand van Grand Central Station. Kijk voor actuele reisinformatie op ns.nl.

fietsenstalling
Je fietsen kun je stallen in de bewaakte fietsenstallingen bij de centrale zij-hoofdingang en noordzij-ingang. Het dagtarief is EUR 1,00 per fiets en EUR 1,50 per dag voor bromfietsen, scooters en motorfietsen.

Ontstaan Park Hilaria

Park Hilaria is gestart in 2002 en is inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken. Het tijdelijke attractiepark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor jong en oud! Naast de grote attracties biedt Park Hilaria ook tal van live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix zorgt voor een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt.

Scroll naar boven